علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با اسخت ارازبار سفیر قزاقستان در ایران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش آوا دیپلماتیک، لاریجانی در این دیدار ضمن اشاره به ارتباط نزدیک دو کشور گفت: قراردادهایی میان دو کشور منعقد شده که به جریان صادرات و واردات کالا میان ایران و قزاقستان کمک می کند اما باید مسیر تسهیل این ارتباط نیز فراهم شود.

وی در ادامه با اشاره به توافقات اخیر میان رؤسای جمهور دو کشور عنوان کرد: تجار ایرانی می توانند فعالیت خوبی در قزاقستان داشته باشند.

سفیر قزاقستان در این دیدار با تأکید بر اهمیت توسعه روابط دوجانبه عنوان کرد: امیدوارم طی زمان حضورم در ایران بتوانم با دوستی و مراوده ای که با مسئولان وزارت امور خارجه دارم، در راستای توسعه روابط دو کشور گام بردارم.

سفیر قزاقستان در تهران در پایان با بیان اینکه فردا نخستین پرواز میان آستانه و تهران انجام می شود، خاطرنشان کرد: در شرایطی که پروازی میان ایران و کشورهای همجوار یعنی تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان وجود ندارد قرار است هفته ای یک بار میان ایران و قزاقستان پرواز رفت و برگشت برقرار شود که این پرواز حائز اهمیت است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin