یاسر عبدالزهرا در دومین کنگره بین المللی بزرگداشت 140 شهید مدافع حرم گفت: از اینکه بین خانواده ای مومن و مجاهد در راه خدا قرار داریم، افتخار می کنیم.

به گزارش آوا دیپلماتیک، رایزن فرهنگی عراق در ایران افزود: خانواده های شهدا با صبر و ثبات در فراق عزیزان خود، الگویی از ایستادگی و عزت و کرامت را به ما یاد دادند. ما کمتر از آن هستیم که صبر زیبای شما را درک کنیم و ما در برابر بزرگی و فداکاری شما و شهیدان شما عاجز هستیم.

وی تصریح کرد: شما با صبرتان به جهانیان ثابت کردید که در دروان کنونی، در اوج قدرت قرار دارید. شهدا به ویژه روحانیان عامل عزت و افتخار امت هستند و نقش آنان به یک دوران یا یک بعد خاصی منحصر نمی شود.

یاسر عبدالزهرا اظهار داشت: ما در عراق در برابر آتشی قرار داشتیم که به فضل خداوند متعال و خون شهدا و مردانی قهرمان و مرجعیت و فتوای جهاد کفایی توسط آیت الله سیستانی از آن نجات یافتیم.

وی فتوای آیت الله سیستانی را عامل نجات عراق دانست و تأکید کرد که سرزمین و ناموس به وسیله این فتوا نجات یافت.

رایزن فرهنگی عراق در ایران با اشاره به نقش علما در مبارزه با استکبار گفت: علمای دین نقش رهبری و پیشگامانه ای برای بسیج مردم در راستای ایستادگی در برابر شنیع ترین دشمن یعنی جاهلان دوران ما تروریست ها داشتند.

وی ادامه داد: بر اساس این فتوا یک فرهنگ عمومی مقاومت در عراق به وجود آمد تا صحنه جهاد و جنگ از زمان ابتدایی صدور فتوای جهاد کفایی شاهد حضور میلیون ها تن از جوانان شهادت طلب باشد.

یاسر عبدالزهرا خاطرنشان ساخت: این نقش علمای دین در عراق و کشورهای محور مقاومت به هیچ وجه به یک مکان و زمان منحصر نمی شود و اگر تاریخ سیاسی معاصر عراق را مشاهده کنیم خواهیم دید که علمای دین، رهبری میسر حرکت اجتماعی را برعهده داشتند.

وی ادامه داد که علمای دین در عراق گاهی در برابر اشغالگر می ایستادند و گاهی به مبارزه با نظام های سیاسی فاسد می پرداختند و این نشان دهنده پویایی حوزه علمیه است که همچنان نبض امت به شمار می آید.

رایزن فرهنگی عراق در ایران از رهبر معظم انقلاب و دولت به دلیل برگزاری چنین مراسم هایی تقدیر کرد و گفت: تاریخ به هیچ وجه فداکاری و جانفشانی های شهدا را فراموش نخواهد کرد و این مساله به نسل های آینده منتقل خواهد شد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin