سفیر بولیوی در ایران با بیان اینکه نقاط بسیار مشترکی بین تبریز و شهرهای بولیوی وجود دارد که می‌تواند ما را نزدیک کرده و با خواهر خواندگی شهرهایمان روابط خود را گسترش دهیم.، گفت: می‌توانیم خانه دوستی ایران و بولیوی را ایجاد کنیم.

به گزارش آوا دیپلماتیک، خانم رومینا گوادالوپه پرز راموس، در دیدار با شهردار تبریز با بیان اینکه از طرف دولت خودم سلام انقلابی خود را به همه شما می‌رسانم، گفت: در سیاست‌های ما هر اقدامی در یک شهر انجام گیرد باید با هماهنگی شهرداری باشد.

وی بازدید خود را در راستای حمایت‌های کامل بولیوی از جمهوری اسلامی دانست و افزود: دولت ما اغتشاشات اخیر ایران که توسط انگلیس‌ها و صهیونیست آمریکایی انجام می‌گیرد، محکوم می‌کند و مطمئن هستیم با همبستگی ما و دانش و فهم رهبر عزیز ایران همه مشکلات حل خواهد شد.

سفیر بولیوی در ایران با اشاره به اینکه شهرداری تبریز اولین شهرداری ایران بوده و این موضوع برای ما مهم است، تصریح کرد: دولت چندملیتی بولیوی نشان از این است که از ۳۶ قوم و زبان تشکیل شده است و دیدم که در اینجا به ترکی صحبت می‌کنند و این بسیار زیباست.

وی افزود: چیزی که اینجا دیدیم اتحاد ملی مردم تبریز با دیگر مردم ایران است که زیبا و ستودنی است.

سفیر بولیوی در ایران یادآور شد: ما کشوری برادر با ایران هستیم و ایده‌های ضدامپریالیستی داریم و می‌خواهم بگویم ما در کنار یکدیگر بر علیه امپریالیست برخواسته‌ایم.

شهردار تبریز نیز در این دیدار، از بررسی موضوع خواهر خواندگی با شهر “لاپاز” کشور بولیوی خبر داد و گفت: با این اقدام می‌توانیم روابط خود در حوزه‌های فرهنگی را گسترش دهیم.

یعقوب هوشیار، اظهار کرد: دیدگاه ضد امپریالیستی علیه آمریکا و صهیونیست نزد بولیوی خوشحال کننده است و دقیقا همان پیامی است که پنجاه سال پیش حضرت امام خمینی (ره) مطرح کرد.

وی با بیان اینکه در ۱۰ سال آینده شاهد شکست قطعی امپریالیسم و صهیونیسم خواهیم بود، افزود: جبهه مشترکی که مردم در برابر صهیونیست و امپریالیست غرب تشکیل داده اند بسیار مهم است. تفکر صهیونیستی، تفکری وحشی است و هیچ دین، ملیت و زبانی را به رسمیت نمی‌شناسد.

هوشیار ابراز امیدواری کرد: آرزومندم کشور بولیوی و مردمان آن در سال‌های آتی رشد قابل توجهی داشته و استقلال و امنیت خود را حفظ کنند.

شهردار تبریز از تحصیل یکصد هزار دانشجو در این شهر خبر داد و افزود: به لحاظ علمی و دانشگاهی تبریز یکی از شهرهای مطرح ایران است و شرکت‌های دانش بنیان زیادی در آن فعالیت دارند.

وی با اشاره به برخی جاذبه‌های تاریخی و فرهنگی تبریز اظهار کرد: بازار تبریز بزرگترین بازار مسقف تبریز بوده و مجموعه مقبره‌الشعرا مدفن ۴۰۰ شاعر است. همچنین بیش از یکصد مجموعه تاریخی در سطح بین‌المللی در شهر تبریز وجود دارد.

وی از تبریز به عنوان یکی از قطب های صنعتی ایران نام برد و افزود: به لحاظ جغرافیا و استراتژیکی اقتصادی تبریز دروازه ورود به اروپا است و مردم این شهر به اقتصادی بودن معروف هستند.

هوشیار، با بیان اینکه تبریز با دو میلیون جمعیت در دنیا به عنوان یک جهانشهر مطرح است، گفت: یکی از عمده‌ترین موضوعات در مورد مردم تبریز مذهبی بودن آنها است و امیدوارم این مزیت تبریز پیام صلح این شهر برای جهانیان باشد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin