سفیر جمهوری خلق چین که 2 ماه پیش کار خود را در ایران شروع کرده است، ضمن بازدید از خبرگزاری ایسنا با مدیر عامل و دبیران و خبرنگاران حوزه سیاست خارجی این رسانه دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش آوا دیپلماتیک، چانگ هوا در این بازدید خاطرنشان کرد که رسانه‌های گروهی پلی برای تقویت درک و دوستی بین مردم هستند. خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) یکی از تاثیرگذارترین رسانه‌های گروهی ایران است. امیدوارم که ایسنا پیوسته به طور عینی و مثبت از چین و روابط چین و ایران گزارش تهیه کرده و برای پیشبرد دوستی سنتی دو کشور سهم مثبت خود را ادا کند. در حال حاضر روابط مشارکتی راهبردی همه جانبه چین و ایران با ثبات توسعه می‌یابد. چین مایل است به اتفاق محافل‌ مختلف ایران مشترکا مبادلات و همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف را تعمیق بخشد.

علی متقیان مدیر عامل ایسنا ضمن معرفی خبرگزاری ایسنا اظهار کرد که دوستی ایران و چین از تاریخ طولانی برخوردار است و دولت‌ و مردم دو کشور همواره مبادلات دوستی خود را حفظ کرده اند. خبرگزاری ایسنا مایل است برای پیشبرد روابط دوستی و همکاری دو کشور به ویژه همکاری رسانه‌های گروهی نقش‌ شایان خود را ایفا کند.

چندی پیش مقاله‌ای تحت عنوان “اقدامات دولت چین برای پیشرفت اقتصادی در سرزمین اویغورها” در خبرگزاری ایسنا منتشر شد که مورد ارزیابی مثبت محافل‌ مختلف ایران قرار گرفت. این مقاله پیشرفت‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی، همبستگی، شکوفایی و آرامش ملیتی شین جیانگ را معرفی کرده است.

چانگ هوا در دیدار با سپیده هاشمی نویسنده این مقاله، از وی برای نوشتن حقایق شین جیانگ ستایش کرده و ابراز امیدواری کرد که این گزارشگر به طور پیوسته به چین توجه کرده و گزارش تهیه کند و درک‌ متقابل بین مردم دو کشور را تقویت بخشد.

سپیده هاشمی اظهار کرد که سفرش به شین جیانگ در ماه ژوییه سال جاری سبب تجدید نظر کامل او نسبت به شناختش درباره شین جیانگ و چین شده است. او گفت که گزارش‌های تحریف شده رسانه‌های گروهی غربی درباره شین جیانگ هدف دیگر دارند. هاشمی ابراز امیدواری کرده که بتواند در آینده فرصت‌های بیشتر در چین برای مصاحبه داشته باشد و به صورت ریشه ای از چین واقعی گزارش تهیه کند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin