نماینده سازمان ملل در مراسم روز جهانی تالاب ها بر اراده همگانی برای نجات تالاب هامون تاکید کرد.
به گزارش آوا دیپلماتیک، “گری لوییس” هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحددر ایران طی سخنانی در مراسم روز جهانی تالابها در زابل اظهار داشت: ما امروز برای احیای تالاب هامون اینجا آمدهایم و باید به همه دنیا نشان دهیم که ما هستیم.
وی افزود: من امروز به دو دلیل اینجا آمدهام، اینکه امروز روز جهانی تالابهاست، آیا چیزی برای جشن گرفتن دارید.
نماینده مستقر سازمان ملل در ایران گفت: من سه بار به زابل آمدهام، اولین بار 20 سال پیش بود خیلی خوب به خاطر میآورم همه چیز بود و اما امروز از دست رفت، همه آن زیباییها از بین رفته است در واقع اولین علت جشن گرفتن نیست این است که به همه دنیا نشان دهیم که ما هستیم.
لوییس عنوان کرد: امروز ما از راه دوری به اینجا آمدهایم برای مشکل هامون آمدهایم و خوشحالم که سفیر افغانستان هم همراه ما هست و همچنین خوشحالم که همکارم سفیر آلمان برای همگرایی و حل مشکلات هامون در اینجا حضور دارد.
وی گفت: در اینجا خانم معصومه ابتکار تلاشهای خوبی را برای احیای تالاب هامون انجام داده است.
نماینده مستقر سازمان ملل در ایران افزود: دلیل دیگر من برای آمده به اینجا، تلاش برای احیای هامون و همگرایی بین همه است تا با هم بتوانیم تالاب بینالمللی هامون را احیا کنیم.