پدرو ویینا در دیدار با استاندار لرستان ابراز امیدواری کرد اسپانیا اولین کشوری باشد که آژانسهای گردشگری را به لرستان سوق میدهد.
به گزارش آوا دیپلماتیک، پدرو ویینا، سفیر اسپانیا در دیدار با هوشنگ بازوند، استاندار لرستان با بیان اینکه کشور اسپانیا از دیرباز تاکنون خصومتی با ایران نداشته و تنها قوانین تحریم را رعایت کرده است، گفت: از مردم و مسوولان ایران برای سفر به اسپانیا استقبال می شود.
سفیر اسپانیا همچنین اظهار داشت: دکتر روحانی و دکتر ظریف زحمات بسیاری متحمل شده و کار بسیار بزرگی در راستای مساله هسته ای ایران انجام دادند بنابراین دنیا از این اقدام آنان تشکر می کند.
سفیر اسپانیا در ادامه افزود: پس از ایتالیا، اسپانیا دومین وارد کننده نفت خام ایران بود که متاسفانه واردات نفت ایران به اسپانیا از سال 2012 قطع شده است.
پدرو ویینا ادامه داد: با توجه به توافقات وین، از شرکتهایی که پیش از این در زمینه واردات نفت ایران به اسپانیا فعالیت می کردند برای همکاری مجدد دعوت خواهد شد.
وی همچنین با تاکید بر اهمیت ارتقای صنعت گردشگری میان دو کشور بدون اشاره به آمار گفت: در سه سال اخیر سفر گردشگران اسپانیا به ایران رشد سه برابری داشته است.
وی اظهار داشت: افزایش سفر به ایران به دلیل تسهیل در صدور ویزا در دولت دکتر روحانی محقق شده است.
وی با بیان اینکه اسپانیا سومین کشور توریست پذیر دنیا است یادآور شد: اسپانیا با 44 میلیون نفر، سالانه پذیرای 70 میلیون توریست بوده و 19 درصد درآمدهای این کشور حاصل صنعت گردشگری است.
پدرو ویینا اضافه کرد: با توافق وین نمایندگانی از کشور اسپانیا در حوزه های مختلف به منظور بهبود و توسعه روابط دو کشور وارد ایران می شوند.
استاندار لرستان نیز در این دیدار گفت: برای نخستین بار تفاهم نامه ای با 50 راهنمای تور و آژانس گردشگری ایتالیایی به منظور سفر و بازدید از نقاط مختلف این استان منعقد شده است.
هوشنگ بازوند افزود: قرار است تا پایان امسال حدود 50 تور گردشگری و مدیر تورهای توریستی به مدت پنج روز در لرستان حضور یابند.
استاندار لرستان تصریح کرد: موقعیت توپوگرافی منحصر به فرد، سازه های شهرنشینی به جا مانده از تمدن های نخستین و میراث فرهنگی به جامانده، این استان را به قطب گردشگری تبدیل خواهد کرد.
وی با بیان اینکه لرستان پایتخت پل های تاریخی ایران است اظهار داشت: لرستان با دارا بودن ژئوپارکهای طبیعی بسیار بزرگ و علمی مقام نخست کشور در زمینه ژئوتوریسم را دارد.
بازوند همچنین با اشاره به وجود آبشارهای منحصر به فرد در لرستان ادامه داد: لرستان با میانگین بارندگی 470 تا 500 میلیمتر در سال، بیشترین میزان بارندگی را پس از استانهای ساحلی دارد.
وی اقلیم چهار فصل و خاک مرطوب لرستان را از دیگر مزایای گردشگری استان دانست و گفت: زیرساختهای حمل و نقل هوایی، ریلی و زمینی برای گردشگران وسرمایه گذاران حوزه گردشگری در لرستان فراهم شده است.