دمیر کواچویچ، سفیر صربستان در ایران ضمن تشرف به حرم مطهر بانوی کرامت از بخش‌های مختلف آستان مقدس بازدید کرد.

به گزارش آوا دیپلماتیک، حجت‌الاسلام سید مصطفی میرفندرسکی کارشناس بین‌الملل حرم مطهر بانوی کرامت در این بازدید وی را همراهی کرد و ضمن معرفی شخصیت و جایگاه حضرت معصومه(س) برای سفیر صربستان به اهمیت نقش فرهنگی و تاریخی این حضرت در میان تشیع به‌ویژه مردم ایران اشاره کرد.

آشنایی با معماری و تاریخچه ابنیه حرم مطهر و کاربری‌هایی که در هر دوره داشته است، آشنایی با شخصیت علمای مدفون در حرم مطهر و بازدید از صحن‌ها و رواق‌ها از جمله برنامه‌های این بازدید یک‌ ساعته بود.

کمال ثریا اردکانی رییس اداره امور بین‌الملل حرم مطهر حضرت معصومه(س) نیز با اشاره به ارائه خدمات به ۲ هزار و ۳۰۰ زائر مسلمان از ۱۹ کشور در سه ماه پاییز امسال، گفت: در همین مدت به گردشگران غیرمسلمان از ۳۶ کشور جهان در حرم مطهر حضرت معصومه (س) خدمات گردشگری داده شده است.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin