مؤسسه فرهنگی اکو با همکاری بنیاد سعدی، دوره‌های آموزش برخط (آنلاین) زبان فارسی را برای دیپلمات‌های خارجی مقیم ایران برگزار می‌کند.

به گزارش آوا دیپلماتیک، این بنیاد در پاسخ به درخواست دییلمات‌ها و خارجی‌های مقیم ایران برای فراگیری زبان فارسی همچنین گسترش زبان فارسی به عنوان یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد سعدی، دوره‌های برخط (آنلاین) آموزش زبان فارسی را برای متقاضیان با همکاری موسسه فرهنگی اکو برگزار می‌شود.

در بخشی از این فراخوان مشترک آمده: «در بنیاد سعدی می‌توانید برای دوره‌های فارسی ما به روشی بسیار آسان و راحت ثبت نام کنید. شما می‌توانید فارسی را به صورت تعاملی در کلاس‌های مجازی با معلمان مجرب ما بیاموزید تا برای مراودات خود به سهولت با تمام فارسی‌گویان جهان ارتباط برقرار کنید.»

با توجه به اینکه این دوره آموزشی ویژه دیپلمات‌هاست؛ لذا ثبت‌نام تنها به صورت برخط و از راه رجوع به وبگاه مؤسسه فرهنگی اکو انجام می‌شود. پیوند ثبت‌نام از اینجا در دسترس است.

بنیاد سعدی، در سال ۱۳۸۹ با تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی برای تقویت و گسترش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور و ایجاد تمرکز، هم‌افزایی و انسجام در فعالیت‌های مرتبط با این حوزه و بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های موجود کشور، تاسیس شد و کار خود را به صورت رسمی از اول اردیبهشت ۱۳۹۲ آغاز کرد.

این بنیاد ضمن تالیف کتاب های آموزشی زبان فارسی، تربیت مربی، همه‌ساله دوره های آموزشی را در این راستا برای مدرسان زبان فارسی دنیا برنامه ریزی و اجرا می کند، همچنین برگزاری دوره های دانش افزایی برای علاقه‌مندان و دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در سراسر جهان و رشته های مرتبط از دیگر فعالیت های این بنیاد است.

تالیف بیش از ۳۰ عنوان کتاب در زمینه آموزش زبان فارسی، برگزاری بیش از ۲۰۰ دوره‌ آموزش زبان فارسی با ۱۰ هزار فارسی‌آموز و تربیت معلم، فعالیت در فضای مجازی برای آموزش زبان فارسی بخشی از فعالیت های این نهاد است که به صورت هیات امنایی و با حضور معاون اول رئیس‌جمهور (رئیس هیئت‌امنا)، رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی (دبیر هیئت‌امنا)، رئیس بنیاد، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزیر امور خارجه، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، وزیر آموزش و پرورش، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس جامعه المصطفی العالمیه، رئیس سازمان صدا و سیما و ۵ نفر صاحب نظر در حوزه زبان و ادبیات فارسی به پیشنهاد رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی و تأیید هیات امناء و تصویب شورای عالی انقلاب فرهنگی با ریاست غلامعلی حداد عادل، اداره می شود.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin