خانم دکتر جیهان طویلا نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران مقابله با بیماری مالاریا را یک ضرورت انکارناپذیر دانست.

به گزارش آوا دیپلماتیک، خانم دکتر جیهان طویلا در همایش بین‌المللی روز جهانی مالاریا در بوشهر اظهار داشت: بیماری مالاریا سالانه جان افراد زیادی را در سطح جهان می‌گیرد و مقابله با بیماری مالاریا یک ضرورت انکارناپذیر است.

وی به مرگ افراد زیادی در سطح جهان بر اثر بیماری مالاریا اشاره و خاطرنشان کرد: مقابله و کنترل این بیماری نیازمند عزم همگانی است و باید با برنامه‌ریزی مناسب در این مسیر حرکت شود تا شاهد دستیابی به اهداف مورد نظر باشیم.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران یاد آور شد: هزینه‌های بسیار زیادی برای مقابله با بیماری مالاریا نیاز است و هر دلاری که در این زمینه هزینه می‌شود برای سیستم بهداشت ۶۰ دلار سود دارد و حذف مالاریا فواید زیادی برای همه جهان خواهد داشت.

وی به کاهش میزان مبتلایان به بیماری مالاریا در ایران اشاره کرد و افزود: این موفقیت‌ها در ایران به علت نظام مراقبتی قوی، بهبود سیستم بهداشتی و توان بالای تشخیصی در این زمینه بوده است.

طاویلا بر لزوم تداوم برنامه‌های مقابله با مالاریا تاکید کرد و ادامه داد: در این راستا راهی طولانی در پیش داریم و دستیابی به موفقیت‌ها در این زمینه به معنای قطع فعالیت‌ها در زمینه مقابله با مالاریا نیست.

نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران به همسایگی کشورهای افغانستان و پاکستان با ایران و نیز رفت و آمد زیاد بین این کشورها اشاره کرد و گفت: ایران باید همواره برای مقابله با مالاریا آماده باشد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin