“راجا نوشیروان زین العابدین” سفیر جدید مالزی در ایران با محمد جواد ظریف دیدار و رونوشت استوار نامه خود را تقدیم وی نمود.به گزارش آوا دیپلماتیک، “محمدجواد ظریف” وزیر امور خارجه کشورمان در دیدار با “راجا نوشیروان زین العابدین” سفیر جدید مالزی در ایران بر لزوم ارتقاء مناسبات دو کشور تاکید کرد و یادآور شد: هر دو کشور بایستی به سمت تعامل و دیالوگ سازنده با یکدیگر حرکت نمایند، به ویژه اینکه ما در منطقهای قرار داریم که افراطی گری در آن در حال گسترش است.
ظریف با اشاره به اینکه متاسفانه افراطیگری و تروریسم در منطقه به عنوان فرقه گرائی تلقی می شود، تصریح کرد: از نمونه های آن بحران در سوریه است که بیش از آنکه فرقه گرائی باشد نقشآفرینی افراطیها است.
“راجا نور شیروان زین العابدین” سفیر جدید مالزی نیز در این دیدار آمادگی کشورش را برای گسترش همکاریها با ایران اعلام نمود.
وی تصویب قطعنامه پیشنهادی ایران در مورد جهان علیه خشونت و افراطیگری براساس سخنرانی دکتر روحانی رئیس جمهور کشورمان در مجمع عمومی سازمان ملل را تبریک گفت.
