جشنواره فرهنگی هنری آمریکای جنوبی به مناسبت روز ملی مقاومت بومیان ونزوئلا در برابر استعمارگران، در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.به گزارش آوا دیپلماتیک، جشنواره فرهنگی هنری آمریکای جنوبی از 22 تا 25 مهر در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

پس از مراسم افتتاحیه، برنامه‌های این جشنواره در قالب اجرای موسیقی محلی، نمایش، جشنواره صنایع دستی، جشنواره غذا و نمایشگاه عکس برگزار می‌شود.

برپایی دو نمایشگاه عکس در دو نگارخانه فرهنگسرای ارسباران می شود که یکی از این دو نمایشگاه به موضوع مبارزات در آمریکای جنوبی اختصاص دارد و در نمایشگاه دیگر تصاویر مناظر و زیبایی‌های طبیعی کشورهای آرژانتین، بولیوی، برزیل، کوبا، نیکاراگوئه، مکزیک، اوروگوئه و ونزوئلا در معرض دید مخاطبان قرار خواهد گرفت.

دو گروه موسیقی کوبه ای و گروه «بیتوآیا» که در راستای مقاومت مردم آمریکای جنوبی قطعاتی را ساخته اند، در مدت برگزاری این جشنواره به اجرای برنامه می پردازند.

گروه نمایشی از آمریکای جنوبی به صورت روزانه در سالن اصلی فرهنگسرا برنامه اجرا خواهند کرد. این گروه متعلق به مؤسسه آکادمیک تئاتر «فافید» است که سه نمایش را با عناوین «مانوئلیتا، آزادی بخش، آزادی خواه»، «مونولوگ سیمون بولیوار» و «تاریخی که خوب نقل می شود» اجرا خواهند کرد.

مراسم افتتاحیه این جشنواره با حضور سفیر جمهوری بولیواری ونزوئلا در تهران و جمعی از سفرای منطقه آمریکای جنوبی و کشورهای مختلف و مسئولان فرهنگی هنری کشور در فرهنگسرای ارسباران برگزار می شود.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin