نشست مسئولان فدراسیون تکواندو کشورمان و سفیر کره جنوبی به منظور برگزاری یک دوره مسابقات جام سفیر کره در ایران برگزار شد.نشست رئیس فدراسیون تکواندوی کشورمان با سانگ یونگ یوئه سفیر کره در ایران به منظور گسترش دامنه فعالیت تکواندوی ایران و این کشور،‌ در محل فدراسیون برگزار شد.
در این نشست مقرر شد،‌ یک دوره رقابت‌های تکواندو تحت عنوان جام سفیر کره و همزمان با نهم مهرماه روز دوستی ایران و کره و با همکاری و حمایت شرکت LG در ایران برگزار شد.
این مسابقات با هدف استحکام روابط دیپلماتیک و توسعه تکواندو دو کشور و در چهار وزن المپیکی برگزار می‌شود.
در این نشست سید محمد پولادگر رئیس فدراسیون تکواندو با اشاره به تاثیرگذار بودن برگزاری رویدادهای ورزشی در راستای اجرای طرح صلح و دوستی بین کشورها خاطرنشان کرد: فدراسیون تکواندوی کشورمان تا کنون یک دوره مسابقه این رشته ورزشی را تحت عنوان جام صلح و دوستی بین دو کشور ایران و کره جنوبی برگزار کرده است.
وی افزود:با پیگیری های سفیر این کشور،‌ مقرر شد این مسابقات در سال جاری و همزمان با 9 مهرماه سالروز دوستی ایران و کره در کشورمان برگزار شود.
“سانگ یونگ یوئه” سفیر کره در ایران نیز در این نشست با اشاره به همکارهای ورزشی دو کشور گفت: همواره ایران و کره به عنوان قدرت های برتر تکواندوی آسیا و جهان محسوب می شوند که به منظور حفظ این اقتدار و فراهم آوردن شرایط میزبانی جام سفیر در کشورهای دیگر و با برگزاری نشستی با مسئولان فدراسیون تکواندوی ایران،‌ مقرر شد همزمان با پنجاهمین سالروز برقراری رابطه دیپلماتیک بین دو کشور ایران و کره جنوبی، ‌شاهد برگزاری این مسابقات در ایران باشیم.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin