“رادنیک فان فولنهافن” سفیر هلند در تهران با “علاءالدین بروجردی” رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت و گو کرد.بروجردی در این دیدار اقدامات برای توسعه و گسترش زرادخانه سلاح‌های اتمی و شیمیایی را مغایر با قوانین و مقررات بین المللی، NPTو کنوانسیون منع سلاح‌های شیمیایی دانست.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران در چارچوب مقررات و قوانین جهانی است افزود: ایران خواستار چیزی بیش از حقوق قانونی خود در عهدنامه NPT نیست و به همکاری خود با آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای نیز ادامه خواهد داد.

بروجردی در ادامه با اشاره به اظهارات برخی مقامات آمریکایی گفت: زبان تهدید در مورد ایران به زیان آمریکا است.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنانش برخی تصمیمات اتحادیه اروپا در مورد ایران را سیاسی، غیرحقوقی و تعجب آور خواند و افزود: نگاه غرب در مورد ایران مبتنی بر قضاوت یک سویه و یک طرفه است. مبنای قضاوت اروپا در مورد مساله فعالیت‌های صلح آمیز هسته‌ای ایران باید قضاوت آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای باشد و نه چیز دیگری.

بروجردی همچنین مساله حقوق بشر را امری بسیار مهم دانست و با اشاره به گزارش‌های متعدد سازمان‌های بین‌المللی در مورد نقض حقوق بشر در کشورهای غربی، سیاست‌های دوگانه غرب را دور از شان و جایگاه حقوق بشر خواند.

وی با ابراز خرسندی از رشد و توسعه مناسبات فی مابین در زمینه‌های اقتصادی و بازرگانی گفت: روابط سیاسی دو کشور نیز باید متناسب با سطح مناسبات اقتصادی و تجاری فی مابین ارتقاء یابد.

در ادامه این دیدار، “رادنیک فان فولنهافن” سفیر هلند نیز با اشاره به روابط تاریخی فی مابین بویژه در عرصه‌های اقتصادی – تجاری اظهار امیدواری کرد طرفین از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های دو کشور برای توسعه و ارتقاء هر چه بیشتر مناسبات دو جانبه بهره برداری کنند.

وی با تاکید بر عزم و اراده کشورش برای توسعه مناسبات با ایران افزود: برخی مشکلات موجود را باید با حسن نیت برطرف کرد و برای ادامه همکاری‌ها تلاش کرد.

سفیر هلند در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که توسعه مناسبات با کشورهای جهان از اصول سیاست خارجی هلند است، نسبت به پیشرفت مذاکرات ایران و اتحادیه اروپا ابراز امیدواری کرد.

وی همچنین ضمن تاکید بر ضرورت گسترش همکاری‌های پارلمانی فی مابین اظهار امیدواری کرد کمیسیون‌های سیاست خارجی مجالس دو کشور ارتباطات خود را گسترش دهند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin