سفیر قبرس در تهران با علاءالدین بروجردی رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.علاءالدین بروجردی در ابتدای این دیدار با تاکید بر اهمیت توسعه و گسترش روابط بین دو کشور، گفت: کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از هرگونه اقدامی در جهت تقویت و تعمیق روابط دو کشور در عرصه‌های مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی به ویژه روابط پارلمانی استقبال می‌کند.

نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به تحولات منطقه و نقش تاثیرگذار جمهوری اسلامی ایران در آن و ریاست دوره‌ای قبرس بر اتحادیه اروپا، افزود: باید از ظرفیت‌ها و فرصت‌های موجود برای تقویت ارتباطات بین دو کشور در راستای تحکیم آرامش و ثبات پایدار در منطقه بهره گرفت.

بروجردی تحریم‌های صورت گرفته ضد ایران را اشتباه غرب دانست و تصریح کرد: آمریکایی‌ها در قضیه تحریم دچار اشتباه محاسباتی شده و متاسفانه کشورهای اروپایی با پیروی از این سیاست غلط ضررهای جبران‌ناپذیری را در زمینه اقتصادی متحمل شدند.

در ادامه این دیدار “آندریاس ایگناتیو” سفیر قبرس در تهران با اظهار خرسندی از ماموریت خود در کشورمان گفت: قبرس و ایران همواره روابط سنتی و خوبی با یکدیگر داشته‌اند و ظرفیت‌های بالقوه‌ای در بخش‌های گردشگری و فرهنگی میان دو کشور برای توسعه ارتباطات دوطرفه وجود دارد.

وی  سفرهای دوجانبه مقامات ایران و قبرس را زمینه آشنایی با امکانات و توانمندی‌های دو طرف دانست و افزود: این دیدارها و مذاکرات می‌تواند زمینه آشنایی بیشتر مردم دو کشور را فراهم آورد.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin