آقای”هاسلوند هاینس” سفیر دانمارک در ایران با رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.علاء الدین بروجردی در این دیدار با اشاره به تبادل هیات های متعدد پارلمانی میان جمهوری اسلامی ایران و کشورهای اروپایی گفت: علی رغم ارتباطات مستمر پارلمانی میان تهران و کشورهای اروپایی، هنوز ظرفیت های وسیعی برای توسعه و ارتقای سطح همکاری های پارلمانی میان طرفین وجود دارد که باید از آنها استفاده کرد.

وی نقش مجالس را در گسترش و تحکیم سطح مناسبات فی مابین در سایر عرصه ها را بسیار مهم و با اهمیت ارزیابی کرد.

بروجردی در ادامه به تحولات منطقه بویژه بحران افغانستان پرداخت و اوضاع این کشور را پیچیده و دشوار دانست و افزود: رشد فزاینده تحرکات تروریستی و تولید بی سابقه مواد مخدر در افغانستان عامل نگرانی کشورهای منطقه می باشد.

وی با اشاره به بهره برداری گروه های تروریستی از منابع مالی حاصل از قاچاق موادمخدر در افغانستان گفت: مبارزه با قاچاق موادمخدر نقش بسیار موثری در مقابله با رشد تحرکات تروریستی در افغانستان و منطقه خواهد داشت.

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه با تاکید بر عزم جدی جمهوری اسلامی ایران برای مبارزه با قاچاق موادمخدر از نقش ضعیف کشورهای اروپایی در این زمینه انتقاد کرد و خواستار برخورد فعال تر اروپا با تولید و قاچاق موادمخدر در افغانستان شد.

در این دیدار “هاسلوند هاینس” سفیر دانمارک در تهران نیز با بیان اینکه تماس های پارلمانی مکمل ارتباطات دولتی است، گفت: پارلمان دانمارک خواستار تقویت همکاری های پارلمانی با مجلس شورای اسلامی است.

سفیر دانمارک در ادامه با تقدیر از نقش مثبت جمهوری اسلامی ایران در تقویت صلح و ثبات در افغانستان گفت: دانمارک و جمهوری اسلامی ایران اهداف مشترکی را در ایجاد امنیت و ثبات و مبارزه با قاچاق موادمخدر در افغانستان دنبال می کنند که می تواند مبنای همکاری های فی مابین باشد.

وی در ادامه افزود: اروپا برای نقش بسیار مهم جمهوری اسلامی ایران در مقابله با قاچاق موادمخدر در منطقه احترام بسیار قایل است.

سفیر دانمارک در ایران، همچنین گروهک منافقین را یک گروه تروریستی دانست و تاکید کرد: از فعالیت این گروه تروریستی در دانمارک جلوگیری می شود.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin